Ajtókilincsek
Ajtó és ablakkilincsek - Magyarország egyik legnagyobb választéka. A legtöbb ajtókilincshez a "típus" menüben található azonos formájú ablakkilincs is.

Ajtókilincsek 

Alkategóriák

 • Kerek rozettás...
  Osztott kerek rozettás kilincsek.
 • Szögletes rozettás...
  Osztott szögletes rozettás kilincsek.
 • Téglalap rozettás...
  Osztott hosszúkás szögletes rozettás kilincsek.
 • Ovális rozettás...
  Osztott ovális rozettás kilincsek.
 • Hosszúcímes kilincsek - S
  Hosszúcímes kilincsek.
 • Biztonsági kilincsek
  E szériában gazdag választékban találhatók minősített biztonsági vasalatok, amelyek megfelelnek a legmagasabb - 3 biztonsági besorolásnak (BT3). A pajzsos változatoknál általában a leggyakrabban használt furattávolságok állnak rendelkezésre: 72, 90, 92 mm. Kínálunk tovább osztott rozettájú biztonsági kilincsgarnitúrákat is. A felszerelés belső oldalról hosszú átmenő csavarokkal történik. Külső oldalról lehet gomb, fogantyú, vagy kilincs védő pajzzsal, amely védelmet nyújt a kifúrás, vagy kitörés ellen. Opcionálisan választható némely típusnál a hengerzár átfedés (PLUSZ), ami növeli a biztonságot.
 • Kovácsoltvas kilincsek
  Egyedi széria, főleg külső használathoz (rusztikális kapuk, ajtók). A kilincsek ellenállnak a időjárás viszontagságainak és bármilyen környezetben használhatók.
 • Gomb,ajtóhúzó, rozetta
  Gombok - lehetnek fixek, vagy forgathatók. A kínálatunkban különböző dizájnt, formát, anyagot és felületi kezelést találhat. Rozetták egyes kilincsszériáknál külön találhatók, a gombokhoz és ajtóhúzókhoz (fogantyúkhoz) opcionálisan rendelhetők.
 • Exkluzív kilincsek -...
  Felsőkategóriájú, olasz formatervezés legjobb hagyományait bemutató család. Kilincs - az ajtó ékszere, ez volna talán a legjellemzőbb szlogen. Magas minőség, egyedi megoldások és díszítés. Eredeti Swarovski üvegkristály, 24 karátos aranybevonat, modern formák, vagy masszív rusztikus vonalak - választék igényesek számára. Egyedi gyártástechnológia miatt, ezeket a kilincseket megrendeléstől 4 - 6 hétre tudjuk szállítani.
 • Ekonomikus - WB széria
  Itt található kilincsek inox (N), vagy kombinált (OC/N) anyagból készülnek, ezeket a WB széria foglalja magába, illetve réz, vagy zamak (cink ötvözet) anyagból, különböző, fényes, vagy matt felülettel (króm, nikkel, bronz) - ezek az ECO szériába tartoznak. A piac igényeinek megfelelően a jó minőség mellet a kedvező árra fektettük a hangsúlyt. Tekintettel az alacsonyabb árfekvésre a kilincs mechanikája ekonomikus, így ezt a kategóriát nem ajánljuk a nagyon nagy forgalmú helyekre, vagy nehéz ajtókra. Az ilyen felhasználásra megfelelő kilincsek az INOX kategóriában találhatók (inox 102/26 - R). A minőséghez történő ragaszkodást jellemzi, hogy a megjelölt termékekre az ajánlásaink betartása esetén három, a többire két év garanciát nyújtunk .
 • Inox kilincsek
  Ebben a kategóriában főleg a TUPAI márkájú Portugál gyártó modelljei képviseltetik magukat. A termékek nemes rozsdamentes acélból (inox) készülnek. A felületük általában szálcsiszolt, ha nincs máskép jelölve. Szabadalmazott magas minőségű kilincsszerkezet horganyzott tokban van elhelyezve. Ezek a kilincsek megfelelnek a nagy forgalmú helyekre is. A termékekre 5 éves garanciát vállalunk.
 • Alumínium kilincsek
  Alacsonyabb árfekvésű kilincskategória. Több éves jó tapasztalataink alapján meghosszabbítottuk a garanciát, ami így minimum 2 év.
 • Inox/réz öntvény...
  A gyártásnál magas minőségű alapanyagokat kerülnek felhasználásra - kombinálva a nemes rozsdamentes acélt és réz, vagy cinkötvözeteket (zamak). A kilincsszerkezet megegyezik az előző (inox) kategóriával. Ezek a kilincsek megfelelnek a nagy forgalmú helyekre is. A Tupai kilincsek javánál az új "klikkes" megoldást használják a rozetták rögzítésénél. A megjelölt termékekre 5 éves garanciát vállalunk.
 • Műanyag kilincsek
  Anyagban színezett modern, minőségi műanyagból (PA6, ABS, PP) készült kilincsek, akár 10 színben.
 • Réz és rézöntvény...
  Ebben a kategóriában gondosan kiválasztott kilincsek találhatók, neves európai gyártóktól (TUPAI Portugál, valamint MARIANI és egyéb, főleg olasz gyártó modelljei képviseltetik magukat). Egyszerűbb és olcsóbb termékektől, középkategóriás kilincseken keresztül egészen a formatervezett modellekig - itt mindenki megtalálhatja a neki megfelelő terméket. E széria legtöbb kilincsénél a gyártók a csavarozható rozetta megoldás használják, amely jellemzője a könnyű szerelés és a tökéletes funkcionalitás. Fontos megfelelő hangsúlyt fektetni a felületek kiválasztására, tekintettel a környezetre, ahol a kilincsek felhasználásra kerülnek. A típusnál továbbá kiválasztható hogy szobazáras (BB), hengerzárbetétes (PZ) nyílással, WC elzáróval, kilincs-gomb PZ verzióban, vagy ablakkilincs változatban rendeli-e meg a kilincset.
 • Üvegajtó kilincsek és...
  Üvegajtó kilincsek és vasalatok széles választéka.