Zárható lakatpántok
TOKOZ márkájú, kitűnő minőségű cseh gyártmányú termékek - egyedi megoldások a kapuk, garázsajtók biztonságos bezárásához

Zárható lakatpántok 

Mutat 1 - 8 / 8

  • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. TOKOZ Record+ 113/50 (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

  • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. TOKOZ Record+ 113/50 (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

  • Speciális lakatpánt egyszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. TOKOZ Record+ 113/50 (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

  • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. A csavarok részletes elrejtése növeli a biztonságot. TOKOZ Record+ 113/50 (3 kulcs) lakattal...

  • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

  • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

  • Speciális lakatpánt egyszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

  • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. A csavarok részletes elrejtése növeli a biztonságot. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve...

Mutat 1 - 8 / 8