TOKOZ PRO zárórendszerek
Professzionális hengerzárbetétek, lakatok és speciális záró eszközök - TOKOZ PRO termékcsalád. Biztonságos akár egy széf.

TOKOZ PRO zárórendszerek 

Mutat 1 - 16 / 16

 • Professzionális hengerzárbetét öt kulccsal - a legmagasabb biztonsági kategória. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Promo video. Plusz kulcsokat itt rendelhet.  Biztonsági (EMERGENCY) funkciót itt rendelhet.

 • Professzionális hengerzárbetét gombbal, öt kulccsal - a legmagasabb biztonsági kategória.A megrendelésnél kérjük jelezze, hogy melyik felén kívánja a gombot. A 3 mm-es homlokpajzs csak a gomb nélküli oldalon található, így a gombos oldalon a méret 3 mm rövidebb (pl. 33/30). Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot....

 • Professzionális hengerzárbetét - magas biztonsági kategóriába tartozó hengerzárbetét öt kulccsal. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Promo video. Plusz kulcsokat itt rendelhet.  Biztonsági (EMERGENCY) funkciót itt rendelhet

 • Professzionális hengerzárbetét - magas biztonsági kategóriába tartozó hengerzárbetét gombbal, öt kulccsal. A megrendelésnél kérjük jelezze, hogy melyik felén kívánja a gombot. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Plusz kulcsokat itt rendelhet. 

 • TOKOZ PRO 400 - a legmagasabb biztonsági kategóriába tartozó egyoldalas professzionális hengerzárbetét öt kulccsal. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Promo video.

 • TOKOZ PRO 300 - magas biztonsági kategóriába tartozó professzionális egyoldalas hengerzárbetét öt kulccsal. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Promo video.

 • Legmagasabb biztonsági kategóriába tartozó lakat három kulccsal. E lakatokat két verzióban kínáljuk:CS (cover shackle) – a védett kengyel a vágás és a fűrészelés elleni fokozott védelmet biztosít és OS (open shackle) – nyitott lakatívnél az előny a könnyű lakatkezelés a nehezen hozzáférhető helyeken

 • Magas biztonsági kategóriába tartozó lakat három kulccsal. E lakatoknak tipikus tulajdosága az ív teljes kiemelhetősége a lakattestből, amit a nehezen hozzáférhető helyeken különösképp tudunk majd értékelni.

 • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

 • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

 • Speciális lakatpánt egyszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve (csomagolás része).

 • Speciális lakatpánt kétszárnyú kapuk zárására. A pántkarok 4 mm vastag acéllemezből készülnek. A lakat pánttestbe történő elrejtésével megnövekedik az ellenállása a korrózió hatása ellen. A pánt speciális konstrukciója megnehezíti a mechanikus áthatolást. A csavarok részletes elrejtése növeli a biztonságot. EXTREM PRO (3 kulcs) lakattal kiegészítve...

 • Professzionális hengerzárbetét 10 fogas fogaskerékkel, öt kulccsal - a legmagasabb biztonsági kategória. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • Legmagasabb biztonsági kategóriába tartozó hengerzárbetét 10 fogas fogaskerékkel, öt kulccsal. Amennyiben egyedi méretre volna szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • Mart kulcs PRO zárbetéthez.

 • Emergency funkció PRO és TECH hengerzárbetétekhez. E funkció megrendelésével a belülről bedugott kulcsnál lehetővé válik kívülről a zárbetét saját kulcsal történő kinyitása.

Mutat 1 - 16 / 16